Regisztrációs feltételek

Tisztelt Érdeklődő

Weboldalunk jelenleg kizárólag csak az Amiko SHD-8900 Alien és az Amiko Alien2 -es típusú műholdvevő készülékeinek szoftvereivel foglalkozik. Ezen belül is első sorban az ezen készülékekre fejlesztett BLACKMOD nevű hazai fejlesztésű enigma2 készülékszoftver terjesztésével, használatával, további enigma2 verziókat adminisztrátor engedélyezhet. Az oldalon működő fórum és a megjelentetett cikkek nyilvánosak, ezeket bárki olvashatja, viszont a fórum használata, valamint a feltöltött szoftverek és egyébb segédletek letöltése, csak regisztrált felhasználók számára engedélyezett. Az oldalra történő regisztráció nyitott, bárki regisztrálhat aki az alábbi feltételeket elfogadja.

Regisztrációs feltételek:

 1. A felhasználó a regisztrációjával egy időben tudomásul veszi, elfogadja és köteles betartani ezeket a Szabályokat, valamint elolvasta, elfogadja és betartja a Fórum szabályzatot.
 2. A felhasználónak a regisztrációja során valós, működő e-mail címet kell megadnia. A megadott információkat bizalmasan kezeljük.
 3. A felhasználói nevekről (nick, username): Megválasztásukkor célszerű szintén szem előtt tartani a netikettet; a provokatív nick használata kerülendő. Politikai témára utaló nick azonnal törlésre kerül. A legtöbb fórumozó számára a nick „szent”. Más felhasználói nevét üzenetben, esetleg új nickkel gúnyolni, eltorzítani (üzenetek esetén a rövidítés kivételével) nagyfokú illetlenségnek számít, amit nem csak a felhasználói név tulajdonosa, hanem alkalmasint a teljes közönség zokon vehet. Tehát a felhasználói névválasztás az Ön kizárólagos joga, ellenben az adminisztrátornak joga van megszüntetni a felhasználó nevet amennyiben az ütközik az alább felsorolt pontok bármelyikével:
  • védett név, elnevezés,
  • kortárs vagy történelmi – magyar vagy külföldi – közszereplő, közismert ember neve, művész- vagy beceneve,
  • más jogos és méltányolható érdekeit sértő név, elnevezés,
  • obszcén vagy trágár kifejezés,
  • rasszista, mások lelkiismereti, vallási, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó vagy sértő kifejezés,
  • burkolt vagy nyílt reklámhordozó kifejezés,
  • a weboldalon már létező, vagy azokhoz a megtévesztésig hasonlító azonosító, amennyiben véletlenül történt a hasonló felhasználói név választás, úgy az adminisztrátor, vagy a moderátorok, figyelmeztetés nélkül tehetnek egy számot a felhasználó név után, megkülönböztetés céljából.
  • politikai pártra, csoportosulásra, személyre utaló név.
 4. Védett nevek és az avatarban védett logo jogosulatlan használatért nem vállalunk felelősséget, ezekért kizárólag Ön felel!
 5. Tilos egy felhasználónak egynél több regisztrációt létrehoznia. Ennek a szabálynak a megszegése a felhasználó összes nyilvántartott bejegyzéseinek a blokkolását és a felhasználó letiltását vonhatja maga után. Kivétel abban az esetben, ha a felhasználó adminisztrátor külön engedélyét kéri ezek mellett az oldalon két név közötti kötődést feltünteti. Spam regisztrálók törlésre kerülnek, ha aktívak, ha nem.
 6. Amennyiben a felhasználó semmilyen aktivitást nem mutat, regisztráció után 1 hónapon belül nem jelentkezik be, abban az esetben regisztrációját törölhetjük.
 7. A hozzászólásokban a moderátor a trágár, másokat sértő, megalázó,  fogalmazást a fórum arculatához korrigálhatja, vagy törölheti.

2016.Október.15 változás.
NEM REGISZTRÁLHAT szabadon minden ÚJ Felhasználó.
Minden ÚJ REGISZTRÁLÓ FELHASZNÁLÓ kap elsőre egy email visszaigazolást.
REGISZTRÁCIÓ érvényesítése kizárólag Adminisztrátori jóváhagyással történhet.
Minden ÚJ REGISZTRÁLÓ újbóli email visszaigazolást kap amennyiben Adminisztrátor jóváhagyja.

Biztonsági mentés bármilyen formátumban: tovább terjesztése Tilos
Blackmod változat felhasználása más verziókhoz: Tilos

File Browser Download for your own user, not for other versions!   File Browser Letöltés saját felhasználásra, nem más verziókhoz!